Aanmelden voor avondje sterrewacht

Aanmelden voor avondje sterrewacht

De afgelopen tijd verliep de aanmelding via onze website minder goed. Mocht u een avondje sterrewacht willen bezoeken, maar lukte het u niet om zich aan te melden., dan kunt u dat alsnog doen door te klikken op aanmelden

Ook kunt u klikken op de rode letters “aanmelden avondje sterrewacht” in de rechter kolom van de website. In beide gevallen komt u bij een aanmeldformulier waarop u kunt aangeven wanneer u wilt komen. Tevens vragen wij u om aan te geven of u alleen de lezing wilt bezoeken of  de lezing met een bezoek aan onze oude telescopen wilt combineren.

Aanmelden voor een avondje sterrewacht is nodig omdat we maar een beperkt aantal mensen kunnen ontvangen in de koepels waar de oude telescopen staan. We hopen u snel weer te zien op een avondje sterrewacht! Het volgende avondje sterrewacht vindt plaats op donderdag 28 december.

Reacties zijn gesloten.