Halloween avond in Leids Dagblad

Halloween avond in Leids Dagblad

De Halloween avond voor de jeugd op de Leidse Sterrewacht was een groot succes. De volgende dag stond in het Leids Dagblad “Terwijl her en der groepjes kinderen met lakens over het hoofd en enge maskers langs de deuren gaan voor snoep, griezelen in de Leidse Sterrewacht tientallen kinderen bij een lezing over het einde van de wereld. De Werkgroep Leidse Sterrewacht viert Halloween op zijn eigen manier. Er hangt spinrag voor de ramen, schemerlampen aan de muur flikkeren en er lopen vreemde figuren in het oude observatorium: een vrouw met een schaar in haar hoofd, een magister met akelige blauwe vlekken onder zijn ogen en een kind met een donkere doek over zijn halve gezicht. Veel heksen, tovenaars en zombies. De maandelijkse rondleiding door de Sterrewacht ziet er vanavond heel anders uit dan normaal.”

Voor het hele artikel zie: https://www.leidschdagblad.nl/playlist/leiden-uitgelicht/artikel/griezelen-over-het-einde-van-de-wereld

Reacties zijn gesloten.