Grote drukte op de Leidse sterrewacht in weekend 28/29 oktober

Grote drukte op de Leidse sterrewacht in weekend 28/29 oktober

Op zaterdag 28 oktober 2017  zondag 29 oktober 2017 viel er veel te beleven op de Leidse Sterrewacht. Tijdens deze dagen was de Sterrewacht geopend voor het publiek, dat massaal kwam toestromen. Maar liefst 1100 mensen wilden van de gelegenheid gebruik maken om de Sterrewacht van binnen te zien en mee te doen aan de diverse activiteiten.Vrijwilligers van de Werkgroep Leidse Sterrewacht (WLS) werkten in ploegendiensten om alles in goede banen te leiden.   De antieke sterrenkijkers en het lichtlaboratorium  met zijn verschillende projecten over licht trokken veel belangstelling. Vragen over het heelal werden beantwoord door aanwezige deskundigen, waaronder Govert Schilling die voor veel mensen inmiddels een bekende tv persoonlijkheid is.

Hieronder een foto impressie van dit drukke, maar zeer geslaagde weekend.

 

 

nacht van de nacht 2017 nacht van de nacht 2017
nacht van de nacht 2017

 

nacht van de nacht 2017

nacht van de nacht 2017, govert schilling

 

 

Reacties zijn gesloten.