9 mei 2016 Mercurius overgang waarnemen.

9 mei 2016 Mercurius overgang waarnemen.

webcamopnames Mercuriusovergang 2003 !!! Marius Püttmann
webcamopnames Mercuriusovergang 2003 !!! Opname Marius Püttmann

Beste WLS-leden,

De Mercurius overgang van 9 mei 2015 zal, als het weer het toelaat, waargenomen gaan worden door WLS leden op het dak van de Oude Sterrewacht. Sander van der Wal zal er in elk geval zijn. Mocht je meer willen weten of mee willen helpen, stuur hem een Whatsapp. WLS-leden van harte welkom!

Een groepje o.l.v. Sander van der Wal is reeds met de voorbereidingen begonnnen. Zie hiervoor bij Contact> WLS gebruikersForum.

Een aantal jaar geleden op 7 mei 2003 in de ochtend, deden WLS-leden dit ook. Wellicht is het leuk om dat ook nog eens terug te lezen (Verslag van Marius Püttmann) en de foto’s (Henny van Straalen-Reemer) te bekijken.

Dit is de link:

https://puttmann.home.xs4all.nl/astro-obs/mercurius/index.html

Reacties zijn gesloten.