10-duims kan weer gebruikt worden!

10-duims kan weer gebruikt worden!

Update 04-08-2015: de tienduims is weer gereed voor gebruik. Met heel veel dank aan Marvin en anderen die zich er voor ingezet hebben om de schade te herstellen.
Wij hopen dat iedereen die ervaring heeft met het gebruik van de tienduims de kijkersinstructie nog eens naleest en de kijker met zorg behandelt, zodat schade in de toekomst tot een minimum beperkt blijft.
Diegenen die nog niet bevoegd zijn en/of nog niet voldoende vaardigheid hebben om de 10-Duims te gebruiken, dienen eerst instructie te volgen en ervaring op te doen onder leiding van een ervaren gebruiker. (Bv. Johan, Piet, John, Arjan, Lambert, Sander, Wim Nobel, IJsbrand etc..)
Het kan bv. op de vrijdagavonden bij Sander van de Wal. Zodra hij groen licht geeft kan men zelfstandig de kijker bedienen en gaan waarnemen.
Voorlopig is dit een manier om bevoegdheid te krijgen, maar er wordt momenteel gewerkt aan een definitief opleidingsplan voor de WLS, o.l.v. bestuurslid Willem Jan Trijssenaar.

————————

(Dit is een eerder bericht)
Helaas is de 10-duims nog steeds buiten gebruik!
Voor de door de WLS voorgestelde reparatie is toestemming nodig. Het is dus nu wachten op een beslissing “van hoger hand”, pas daarna kan er weer actie ondernomen worden…..hoewel de WLS er eigenlijk liefst nu of al zo gauw mee zou willen beginnen. Nog even geduld dus. Wanneer er wat meer bekend is over wat er uiteindelijk besloten is volgt er hier meer.

Reacties zijn gesloten.