Forum van de WLS-website interne deel

Forum van de WLS-website interne deel

Update 28 september: Sander van de Wal heeft het reorganiseren van het Forum opgepakt, met dank daarvoor. De websitegroep moet nog wel bepalen hoe we daar verder gaan i.v.m. capaciteit, opslag, structuur, en dergelijken.
Op 29 oktober komen we als website-groep weer bij elkaar en daarna zal zal er meer bekend zijn hoe we dat gaan aanpakken. Marjan Weening en Hans Tebra hebben zich inmiddels aangemeld om de websitegroep te komen versterken. Daarnaast zijn er ook nog een aantal vaste medewerkers die regelmatig bijdragen leveren.

Er wordt momenteel gewerkt aan een betere structuur voor het Forum

Het is straks mogelijk zelf je foto’s te uploaden, maar alleen vanaf een (foto)website.

Nader bericht volgt.

Jet/Maike

Reacties zijn gesloten.